Prijsvergelijking toevoegen

Prijsvergelijking toevoegen
Om prijzen te vergelijken in één prijsvergelijking/grafiek kunt u deze prijzen op zoeken, selecteren en samen in een grafiek plaatsen. Het aantal prijzen in een grafiek heeft geen limiet. U kunt een prijsvergelijking volledig naar eigen inzicht inrichten. Vervolgens kunt u de prijsvergelijking opslaan op uw overzicht. Via uw overzichtspagina kunt u op de desbetreffende prijsvergelijking klikken om meer details van deze prijsvergelijking te zien. U kunt ongelimiteerd prijsvergelijkingen toevoegen aan uw overzichtspagina.

Om een nieuwe prijsvergelijking te maken vanuit uw overzichtspagina klikt u op “toevoegen”. Vervolgens kunt u zoeken naar de prijs die u wilt toevoegen aan uw nieuwe prijsvergelijking. Dit doet u door in de zoekbalk een zoekwoord in te typen, bijvoorbeeld “komkommer”. Vervolgens krijgt u alle prijzen te zien waarover Groenten & Fruit beschikt met als zoekwoord komkommer.

Hier krijgt u de mogelijkheid om uw zoekopdracht te verfijnen op markplaats. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor “BelOrta” als u de prijsnoteringen van deze veiling wilt inzien. U kunt ook meerdere markplaatsen selecteren en prijzen van verschillende marktplaatsen in één prijsvergelijking plaatsen. U selecteert de prijs die u aan uw prijsvergelijking toe wil voegen door er op te klikken. Vervolgens komt de prijs rechts in uw nieuwe prijsvergelijking te staan.

U kunt ongelimiteerd prijzen toevoegen, prijzen van verschillende veilingen, prijzen van verschillende producten etc. U kunt uw prijsvergelijking volledig naar wens inrichten. Vervolgens kunt u de prijsvergelijking een naam geven door in de balk ‘Naam nieuwe prijsvergelijking’ de gewenste naam te typen. Als u akkoord bent met al uw wijzigingen kunt u de prijsvergelijking opslaan. Deze is nu terug te vinden op uw overzichtspagina. Om terug te gaan naar uw overzichtspagina klikt u op “terug naar overzicht”. Bent u niet akkoord met de prijzen in uw nieuwe prijsvergelijking kunt u op het kruisje achter de desbetreffende prijs klikken om deze uit uw prijsvergelijking te verwijderen.

GF - prijsvergelijking toevoegen

GF - detailpagina prijsvergelijking (prei)