Overzichtspagina

Uw overzichtspagina
Op uw persoonlijke overzichtspagina worden alle prijsvergelijkingen in verschillende grafieken getoond die door u zijn toegevoegd. In één oogopslag heeft u inzicht in actuele marktprijzen die voor u relevant zijn. U kunt onbeperkt prijsvergelijkingen toevoegen aan uw overzicht en u heeft ook de mogelijkheid extra prijzen toe te voegen aan uw bestaande prijsvergelijking/grafiek of uw prijsvergelijking te verwijderen.

Door op een prijsvergelijking te klikken wordt u doorverwezen naar de detailpagina van de prijsvergelijking. Hier kunt de tijdsperiode aanpassen waarin u de prijsnoteringen wilt zien. Daarnaast kunt u prijzen toevoegen aan uw grafiek door op “toevoegen” te klikken, of prijzen verwijderen door op het kruisje achter de prijs te klikken.

Via deze pagina kunt u ook de detailpagina van één bepaalde prijs inzien. Door op “details” te klikken achter een bepaalde prijs wordt u doorverwezen naar de detailpagina van die prijs. Hier krijgt u informatie over de verloop van de prijs ten opzichte van een andere veiling waar hetzelfde product geveild wordt en een verloop van de prijs ten opzichte van vorig seizoen.

U heeft ook de mogelijkheid om de gehele prijsvergelijking/grafiek te verwijderen door op “prijsvergelijking verwijderen” te klikken. Vervolgens kunt u op “opslaan” klikken om uw wijzigingen op te slaan. Om terug te gaan naar uw overzichtspagina klikt u op de button “terug naar overzicht”.

GF - overzichtspagina

GF - detailpagina prijsvergelijking (komkommer)